Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Мембранні насоси для перекачки казеїнового клею

Мембранні насоси Tapflo вже давно отримали хорошу репутацію серед великої кількості клієнтів з України. Постійними покупцями мембранних насосів є виробники гофроупаковки та гофротари. Якість матеріалів і надійність в роботі, робить насоси Tapflo кращими у вирішенні складних виробничих питань. В процесі виробництва гофроупаковки, мембранні насоси Tapflo використовуються для перекачування клею.

Клей у виробництві гофротари відіграє головну роль адже без його використання неможливо закінчити виріб. Найчастіше при виробництві картонних коробок, туб і картонних гільз використовується казеїновий клей. Поставляється на виробництво він в бочках або в так званих єврокубах. В якій ємності б клей не прибув на виробництво його потрібно з ємності скачати і подати в ванни на виробничій лінії.

TX

З огляду на те, що навіть на вигляд добре зрозуміло, що клей дуже в'язкий, при температурі 20 °С його в'язкість становить 30 - 350 Па*c, це робить його перекачування не простим завданням. Крім цього сама структура казеїнового клею складається на 30-45% з сухих домішок. Щоб ефективно і безперебійно перекачувати такий клей, компанією Тапфло було запропоновано мембранні насоси з корпусом з алюмінію і мембранами з PTFE (політетрафлуоретен, фторопласт-4). Тільки мембранні насоси можуть ефективно перекачувати клей для гофроупаковки. Будова насоса дозволяє перекачувати в'язкі рідини з домішками та легко і швидко проводити промивку після завершення використання.

Всі матеріали насоса Tapflo підібрані з практичних і економічних міркувань. Алюмінієвий корпус не дорогий, а кулькові клапана і мембрани, які безпосередньо контактують із продуктом, покриті шаром PTFE що робить деталі ще більш стійкими до зносу. Обслуговування та ремонт насоса проводиться швидко і без застосування спеціальних інструментів, що є додатковою перевагою над насосами інших виробників.

Незважаючи на велику в'язкість казеїнового клею, насоси Tapflo вже давно перекачують його на більшості підприємств із виробництва гофроупаковки України. Серед переваг мембранних насосів Tapflo клієнти відзначають високу продуктивність, просту будову і надійність всіх елементів.

Матеріал підготував: Богдан Ціхоцький, +38 (050) 477 99 62, lviv@tapflo.ua

Якщо Вам необхідно подібне рішення або рішення, що враховує Ваші умови, будь ласка зв'яжіться з sales@tapflo.ua.

 

Додатки

Інформація про продукт:
Металева серія насосів

Брошура:
Мембранні насоси.pdf

 

 


Інший приклад

CTH CEs

ВІДЦЕНТРОВІ насос для перекачування ПИВА

Модель СТН, яка була встановлена на заводі з виробництва пива, виконана з якісної нержавіючої сталі AISI 316L.

Детальніше

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.