Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Практичне застосування промислових насосів і обладнання

Повільний, густий, тягучий чи щільний? Будь-яке з цих слів може бути характерним описом високов'язкої рідини.

Пиво, віскі, сидр і джин – список улюблених напоїв, які виробляють на пивоварнях, лікеро-горілчаних заводах та інших виробниках напоїв, можна продовжувати довго.

Для виробників гофротари мембранні насоси є кращим вибором для відкачування казеїнового клею і заслужили гарну репутацію серед клієнтів з усього світу.

Відцентровий насос CTH CE-15 встановлений на гігієнічний візок для клієнта, що спеціалізується на виробництві побутової хімії.

 

 

Насос TR20 PTT, встановлений на контейнері, використовується для пасивації труб і змійовиків.

 

 

Насос качає керамічну глазур із контейнера безпосередньо на інжектор, який розпилює глазур на сантехнічну кераміку, наприклад, раковини, унітази і т. д.

 

Завод з очищення стічних вод відповідає за видалення забруднень із стічних вод з побутових стічних відходів, на цьому об'єкті всі процеси перекачування рідин здійснюються насосами Tapflo.

 

Ще в 2004 році компанія Tapflo відвантажила понад тридцять мембранних насосів на завод гарячого цинкування в Швеції.

 

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.