Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

ТОВ «ТАПФЛО» - лідер року серед постачальників і виробників промислових насосів 2017

ТОВ «ТАПФЛО» - лідер року серед постачальників і виробників промислових насосів 2017

Tapflo_ua_awards.jpg

Компанія ТОВ «Тапфло» з кожним роком зміцнює свої позиції на ринку промислових насосів України як визнаний сумлінну постачальник і виробник насосів європейської якості.

Національна нагорода «Лідер року 2017» і міжнародний сертифікат «Лідер галузі 2016» за версією Національного бізнес-рейтингу України - результат роботи згуртованої команди фахівців, яка вірить в свої сили і прагне допомогти кожному підприємству вдосконалити процес перекачування рідини з максимальною ефективністю.

Зараз Tapflo грає провідну роль в Україні в підборі якісних енергоефективних європейських промислових насосів у всіх сферах, оскільки має значний досвід і гарантує якість. Всі процеси виробництва Tapflo сертифіковані і всі насоси відповідають промисловим вимогам як Євросоюзу, так і України. Крім того, всі представники компанії проходять спеціалізоване навчання, що дає можливість якісно підібрати необхідне обладнання.
Ефективно поєднуючи європейські стандарти з професійними знаннями специфіки роботи промислових насосів і більш ніж 38-річним міжнародним досвідом, офіційний представник Tapflo в Україні - ТОВ «Тапфло» успішно вирішує будь-яке питання по перекачуванню рідин у всіх сферах.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

«Національна нагорода« Лідер року 2017 »- чудовий подарунок до 15-ти річчя компанії ТОВ« Тапфло »в Україні. Так, в минулому році ми заробили міжнародний титул «Лідер галузі 2016» та це був тільки початок. Нам, як офіційним представникам міжнародної компанії Tapflo, є що запропонувати кожному підприємству України, так як головний офіс Tapflo на постійній основі розробляє та впроваджує нові технології зниження енерговитрат в процесі перекачування, що надзвичайно важливо для кожного керівника результативного бізнесу », - підкреслив директор компанії ТОВ «Тапфло» Андрій Леус.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.