Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Новий відцентровий насос з магнітною муфтою для небезпечних рідин

Новий відцентровий насос з магнітною муфтою для небезпечних рідин

Tapflo представляє новий більш потужний відцентровий насос з магнітною муфтою - CTM 32 - 12,5.

Tapflo_magnetic_centrifugal_pumps_CTM_32.en

Насоси Tapflo серії CTM це горизонтальні відцентрові насоси, де момент від валу двигуна передається до крильчатки за допомогою магнітної муфти. Насоси CTM призначені для перекачування рідин з різною в'язкістю, хімічні агресивних і токсичних рідин. На даний момент Tapflo представляє найбільший насос в лінійці відцентрових насосів СТМ.

Насоси CTM це компактні насоси із закритою муфтою, що ідеально підходять для роботи в обмеженому просторі. Насоси прекрасно підходять для перекачування хімічно агресивних і токсичних рідин, а також для чистих і рідкісних рідин, таких як кислоти і луги. Компоненти насоса, які контактують з рідиною, неметалеві, покриті термопластиком, дозволяють чудово протистояти корозії. Версія з PP-GF (скловолокно укріплене поліпропіленом) забезпечує величезну механічну силу і витримує рідина до 70 ° C. Насоси з PVDF (полівініліденфторид) мають прекрасну хімічну опірність і витримують рідину до 80 ° C.

Особливості та переваги

  • Немає протікання - експлуатація, безпечна для навколишнього середовища
  • Економна експлуатація - високий рівень ефективності та без втрати продукту
  • Магнітна муфта - немає проблем з механічним ущільненням
  • Безпечне перекачування небезпечних рідин - насос без ущільнення
  • Без отруйних і небезпечних випарів - герметична система

Що відрізняє наші насоси з магнітною муфтою від подібних насосів інших постачальників так це надійна конструкція без вала. Збірка приводного магніту сконструйована з дуже міцними втулками, тому немає необхідності в наявності вала, який чутливий до тріщин. Це є результатом того, що насос має невелику кількість компонентів і дуже надійний в експлуатації.

Насоси Tapflo серії CTM оснащені потужними магнітними зчіпними муфтами, де магніти з NdFeB (Neodymium-iron-boron) з унікальною системою обгортання магнітів мають чудову міцність навіть в самих вимогливих аплікаціях. Потужність від приводу передається навіть при високій температурі і при перекачуванні рідин з великою питомою вагою. Крім того, надійна сталева рама для зовнішнього магніту підсилює силу магніту і забезпечує плавний запуск насоса. Магніти повністю герметичні в камері з унікальною системою, яка дозволяє уникнути застосування синтетичних смол і клею. Це надає безпечну систему з більш високою продуктивністю при високих температурах. Крім того, импеллер має литу конструкцію, результатом чого є чудова продуктивність і відсутність недоліків.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.