Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Нові тарілчасті шарнірні клапани для санітарних насосів

Нові тарілчасті шарнірні клапани для санітарних насосів

Тапфло представляє новинку - санітарні насоси з тарілчастими шарнірними клапанами. Починаючи з 2016 року всі насоси, які замовляються з шарнірними клапанами, будуть оснащуватися клапанами нового дизайну.

Переваги:

flap-valve_sanitary-pumps

Тарілчасті шарнірні клапани використовуються при перекачуванні рідин, що містять великі частки, не руйнуючи їх. Завдяки новому дизайну, ми можемо перекачувати тверді частинки розміром до 50 мм насосами Т225 і Т425, і досягати висоти всмоктування 4,5 м. Нові тарілчасті шарнірні клапани більш довговічні, мають менше запчастин і більш гігієнічні, їх легше чистити. Нова конструкція складається з меншої кількості деталей, таким чином, технологія більш надійна і міцна. Шарнір тепер затиснутий між склянкою клапана і патрубком, що унеможливлює його випадання в трубопровід.

Наявність нових клапанів в санітарних насосах найбільшого розміру - T825 - дозволяє перекачувати рідини з ще більшими твердими частинками - до 100 мм.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.