Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Мембранні насоси з електроприводом (EODD) - майбутнє насосної промисловості?

Мембранні насоси з електроприводом (EODD) - майбутнє насосної промисловості?

Мембранные насосы EODD

Кунгельв, Швеція, 24 жовтня 2019 г. | Tapflo Group є незалежним, шведським, сімейним, виробником і світовим постачальником пневматичних мембранних насосів, відцентрових насосів і іншого промислового технологічного обладнання. Компанія була заснована в Кунгельве, Швеція, в 1980 році, і з тих пір розробляє і виробляє пневматичні двухдіафрагменние насоси, відцентрові насоси і промислове обладнання. Tapflo Group має всесвітню мережу філій в 75 країнах, які продають нашу продукцію і пропонують наші послуги.

Tapflo представляє абсолютно нову серію мембранних насосів, на цей раз з електричним приводом - інноваційний, більш екологічний підхід до традиційного пневмопривідною мембранного насоса.

 

Зараз підприємства по всьому світу все більше усвідомлюють необхідність того, щоб продукти для реінжинірингу стали більш екологічними, оскільки споживачі вибирають послуги і продукти компаній, які піклуються про навколишнє середовище. Екологічне виробництво в даний час становить інтерес для технологів, інженерів, кінцевих користувачів, як мета передових виробництв. Незалежно від того, чи є застосування насоса гігієнічним або промисловим, тенденція одна і та ж - насоси з електричним приводом в кінцевому підсумку замінять механічні насоси (звичайно, якщо це може бути застосовано).

«У зв'язку зі змінами в уявленнях про наш вплив на навколишнє середовище, ми з гордістю представляємо мембранні насоси EODD. Наш нещодавно випущений продукт слід передовому підходу, але все ще заснований на оригінальній технології мембранного насоса, яка є дуже успішною. Наші клієнти зацікавлені в отриманні функцій і переваг традиційного мембранного насоса, але з більш низькими експлуатаційними витратами », —  говорить Катаржина Шалковська з департаменту маркетингу Tapflo Group.

Завдяки низькій вартості енергії, нескладної чищенні і простоті обслуговування насос EODD не несе великого навантаження на навколишнє середовище. Насос приводиться в дію високоефективним електричним двигуном (клас IE3), і немає ніякої ймовірності витоку гідравлічної рідини, тому що насос просто не має потребу в ній.

Новий насос EODD має майже ідентичну конструкцію «продуктової» сторони, як і стандартний пневматичний мембранний насос Tapflo, тому він успадковує більшість своїх переваг, і в той же час більшість запасних частин однакові.

«Після декількох місяців проектування, тестування і перевірки насосів - все це окупилося, і ми нарешті готові до їх запуску! З великою радістю і гордістю ми представляємо вам нашого нового члена сім'ї, тим самим розширюючи асортимент нашої продукції », — пояснює Якуб Здунчік, інженер розробник з Tapflo.

Насоси EODD можуть перекачувати рідини при температурі до 110 ° C і витраті до 220 л / хв. Всі насоси Tapflo виготовлені з високоякісних матеріалів і підходять для хімікатів, застосовні в промисловості обробки поверхонь, целюлозно-паперової промисловості, водопідготовки і очищення води і широкого спектру гігієнічних застосувань. EODD ідеально підходять для застосувань, де потрібна низька пульсація, або в якості енергозберігаючої альтернативи пневматичним мембранним насосам.

Більше інформації ви можете знайти тут.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.