Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Tapflo починає співпрацювати з Arbo pompen en Filters b.v.

Вибір правильного продукту грає вирішальну роль у виробничому процесі і дозволяє промисловим компаніям, які є фундаментом місцевої економіки, працювати максимально ефективно. Спільна робота двох Компаній буде забезпечувати Клієнтів найкращими знаннями продукту, розширювати технічні можливості місцевих компаній, підтримуючи тим самим свої головні зобов'язання перед покупцями - надавати продукцію з мінімальними витратами і експлуатаційними витратами. Такими продуктами є:

  • Термопластичні відцентрові насоси з торцевим ущільненням
  • Безсальникові глибинні насоси
  • Додаткове обладнання для насосів
  • Корпуси фільтра
  • Нафтозбиральники

Завдяки застосуванню високоякісних полімерів, насоси ARBO характеризуються тривалим терміном експлуатації на відміну від металевих насосів, які піддаються корозії. Компанія ARBO приділяє велику увагу екології та безпеки виробництва. Тому всі відходи виробництва утилізуються / переробляються.

Передові методи виробництва і 100% контроль якості продукції перед відправкою покупцю, дають вам гарантію, що товар, який Ви замовили, буде відповідати Вашим вимогам.

Всі насоси, як нові, так і відремонтовані, ретельно тестуються перед відправкою на наших випробувальних установках, які відповідають вимогам стандарту NEN-EN-ISO 9906-2012.

Директор Tapflo East Пшемислав Шіпіца коментує: "Ми раді повідомити про початок співпраці з партнером, який, починаючи з 1954 року, має досвід і знання у виробництві відмінних корозійностійких насосів і фільтрів. Надалі ми зможемо задовольнити зростаючий споживчий попит, особливо в розрізі надійних пластикових відцентрових насосів ".

Завдяки поєднанню багаторічного досвіду, безперервних досліджень і застосування найсучасніших інструментів, ARBO займає лідируючу позицію в розвитку виробництва високоякісної продукції з пластика. Відмінні риси всіх продуктів - це проста конструкція, універсальна збірка, високоякісні матеріали та енергозбереження.

Комерційний директор компанії Arbo pompen en Filters b.v., Пітер вант Сент радий співпраці з Tapflo East. Принципи обох компаній збігаються, коли мова йде про те, щоб запропонувати Клієнту найкраще рішення для перекачування рідин. У співпраці з Tapflo East, як з нашим новим партнером, ми зміцнюємо наші позиції в світовому торговельному просторі. У більшості випадків наші насоси використовуються в процесах перекачування рідких агресивних середовищ. Консультація фахівців, надійність продукту, післяпродажне обслуговування є основними вирішальними факторами. Термопластичні насоси в корені відрізняються від насосів, зроблених з формованого пластика по довговічності, міцності, стійкості до хімічних речовин широкого застосування. Широкий асортимент насосів і досвід компанії Tapflo є відмінними характеристиками в порівнянні з іншими постачальниками насосів. Ми з нетерпінням чекаємо нашої співпраці і обміну знаннями для задоволення потреб Клієнтів.

IMG_1090 KR-150-250-IEC180

Про компанію Tapflo

Компанія Tapflo була заснована в Швеції в 1980 році як компанія - дистриб'ютор насосного обладнання. Головний офіс Tapflo знаходиться в Швеції в м Кунгельв. Компанія розробляє і виробляє повітряні мембранні (пневматичні) і відцентрові насоси для застосування в різних галузях промисловості. Всі насоси ми виробляємо і розробляємо на власному заводі. За більш ніж 30-річний досвід в сфері виробництва насосного обладнання, ми навчилися розуміти потреби Клієнта.

На даний момент програма продукції включає в себе приблизно 50 різних моделей насосів для різних потреб.

На сьогоднішній день компанія Tapflo - міжнародна компанія, що має власні офіси в 28 країнах і незалежних дистриб'юторських компаній в інших 30 країнах, з чисельністю працівників близько 250 чоловік. Як частина нашої психології безпеки, ми ставимо на перший план такі важливі стандарти, керівні принципи і директиви. Багато наших продукти відповідають директиві ЄС, ATEX для обладнання у вибухонебезпечних середовищах. Всі наші насоси, мають маркування СЕ. Всі процеси виробництва сертифіковані по ISO 9001: 2001. Сертифікат EHEDG для наших асептичних мембранних насосів ми отримали в 2009 році. Серія фармацевтичних насосів відповідає вимогам USP класу VI.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.