Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

CTS - новий самовсмоктуючий відцентровий насос

CTS - новий самовсмоктуючий відцентровий насос

Насоси серії CTS - це самовсмоктуючі відцентрові насоси з відкритим імпеллером, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 316L. Самовсмоктуюча характеристика дозволяє використовувати насос в тих випадках, коли стандартні СТ насоси не підходять для цього. Висота всмоктування насоса CTS може досягати 4,5 м.

CTS-I

Існує два стандартних варіанти виконання: промислове виконання (CTS I) і гігієнічний виконання (CTS H):

CTS H - поставляється з електрополірованій корпусом, ущільнення виготовлені відповідно до вимог FDA, висока якість обробки і механічна міцність, відповідає вимогам харчової та гігієнічної промисловості.

CTS I - хімічно стійка нержавіюча сталь AISI 316L і механічна міцність є надійним вибором для промислового застосування.

Серія CTS-I має дуже широкий спектр застосування - від перекачування води до перекачування легких хімічних речовин. Разом з гігієнічної серією насосів CTS - H, кількість використання в харчовій промисловості, виробництві напоїв і фармацевтичної промисловості значно зростає.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.