Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

П'ятнадцятиріччя ТОВ «ТАПФЛО» в Україні

П'ятнадцятиріччя ТОВ «ТАПФЛО» в Україні

16 вересня 2018 року минуло 15 років представництву міжнародної компанії ТОВ «ТАПФЛО» в Україні.

Торжество складалося з чотирьох кардинально різних активностей:

    • проведено дводенний тренінг з продажів;
    • організований і успішно пройдений командний квест - лабіринт;
    • смакування української національної кухні та спеціально спеченого торта в корпоративному стилі;
    • колективний запуск 15-ти небесних ліхтариків над Дніпром, які своїм злетом символізували єдність компанії і новий старт з новими силами.

Було дуже приємно, що до святкування приєдналися закордонні колеги Мирослав Прусик (Польща) та Георгій Георгієв (Болгарія).

Tapflo Ukraine - 15 years

Tapflo Ukraine - 15 years

___________________________________________________________________________________________________________________________________

«2018 рік для нас не тільки 15-річчя компанії, цей рік вважаю переломним, адже нинішній склад компанії - не просто колеги, а справжня команда, яка готова ефективно вирішити будь-яке питання клієнта, надати грамотне рішення, допомогти один одному і на високому рівні реалізувати задумані проекти. Можу впевнено сказати, що за 10-років моєї роботи в компанії, це найсильніша і успішна команда!», - підкреслив директор компанії ТОВ «ТАПФЛО» Андрій Леус

    .

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.