Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Промисловий насос високого тиску | Купити промислове насосне обладнання TAPFLO в Україні, Київ

Промислові насоси високого тиску

Промисловий насос високого тиску - неодмінна частина комплексу, який робить тиск і як наслідок потужний натиск води. Їх ставлять як основне формування для боротьби з брудом і іржею, мийки, прирізки та інших маніпуляцій, які можливі. Установки мають функціональні технічні відмінності.

Промислові водяні насоси високого тиску

Промислові водяні насоси високого тиску застосовують для того, щоб надати рідини, що транспортується прискорення і втілити струмінь. Конструкція передбачає кілька складових. Останні в свою чергу можуть відрізнятися в залежності від типу і функціонального призначення. Основні складові елементи:

  • захисний корпус;
  • двигун;
  • відцентрове колесо, поршні або плунжера;
  • патрубки;
  • додаткові комплектуючі.

Промислові насоси високого тиску мають подібний принцип дії. Як тільки двигун отримує харчування, робочі елементи починають поступальні рухи. У цей момент вода або інша розчин транспортується в трубопровід. Так як вода безперервно перебуває в русі, утворюється сильний натиск. Так водного натиску транслюється допустима потужність. Так тиск утворюється будь-яким пристроєм, проте можливі варіації по електричному опору.

Види насосів високого тиску

Установки за властивостями:

  • плунжерні;
  • осьові;
  • відцентрові;
  • поршневі.

Плунжерні насоси високого тиску мають широкий перелік експлуатації. Їх замовляють мийки, для маніпуляцій по боротьбі з окисленням металу на різної площі, прирізки виробів з бетону, маніпуляцій з металевими виробами. Все це можливо так як у агрегату передбачено регулювання сили водного потоку.

Промислові водяні насоси високого тиску осьового типу додатково діляться на три підтипи: електромагнітні, тертя і лопатеві. Останні особливо часто застосовуються, так як є можливість регулювання напору за допомогою зміни нахилу лопатей до 60 градусів. Осьові насоси можуть перекачувати не тільки воду, але і речовини з малою в'язкістю. Тому обладнання часто використовують для поливу і меліорації в сільському господарстві, системах дренажу, каналізаціях, будівництві, очисних установках.

Устаткування відцентрового типу функціонує завдяки колесу з лопатями в конструкції. Відповідає за переміщення води або гідросуміші і створює необхідну потужність напору. Такі насоси застосовують в роботі каналізаційних каналів, при перекачуванні нафти, при очищенні свердловин і шахт.

Поршневі агрегати набувають для економії води, і якщо немає необхідності створювати сильний натиск. На мийках для транспортних засобів їх використовують.

Легко монтуються поверхневі промислові водяні насоси високого тиску. Їх ставлять поряд з свердловиною, в яку опускають патрубки.

Купити в Україні промисловий насос високого тиску просто. Залишайте запит на консультацію: вичерпні дані і актуальна ціна комплектуючих для промисловості від надійних виробників зі світовим ім'ям.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.