Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Насос для хімічно агресивних рідин | Купити промислове насосне обладнання TAPFLO в Україні, Київ

Насоси для перекачування хімічних рідин

Насос для хімічно агресивних рідин за способом дії схожий з відцентровими механізмами. Хімічні насоси відрізняються в особливостях виконання поверхні робочої частини. В результаті насоси для перекачки хімічно агресивних рідин працюють з речовинами, з якими не впорається традиційні моделі.

Особливості насосів для агресивних рідин

Насоси для перекачування хімічних рідин необхідні для роботи з лугом, кислотами, маслами та інше. Вони активно експлуатуються не тільки в хімічній промисловості. Активно застосовує їх і харчова промисловість, купують для фармацевтичних виробництв. Насоси для хімвиробництва класифікують на певні види.

Погружной хімічний насос для експлуатації передбачає, що конструкція відповідає формі і розмірам труб, в які його встановлюють. Вони мають вузьку сферу застосування.

Насос для агресивних рідин працює аналогічно звичайному відцентровому, але погружной багатосекційний.

Вертикальні і горизонтальні щодо рівня перекачування нічим не відрізняються. Їх вибір залежить від територіальних можливостей підприємства. Якщо місця мало, то раціональніше вибирати вертикальні моделі. Горизонтальні займають більше робочого простору, але більш зручні в експлуатації, завдяки можливості легко дістати до будь-якого елементу конструкції.

Поверхневий не розчиняється в рідину, а знаходиться на її поверхні, завдяки використанню спеціального шланга. Зважених занурюються на глибину 10 м.

Моноблочні - підтип консольних механізмів, які мають на одному валу електродвигун і основні конструктивні деталі гідравлічної частини.

Насос для перекачування шкідливих речовин характерний такими основними перевагами:

  • здатністю працювати з токсичними речовинами;
  • відсутністю шуму;
  • легким обслуговуванням.

Для великого виробництва важливо, щоб механізми не створювали шуму, оскільки ця характеристика впливає на рівень ефективності роботи співробітниками. Обслуговування механізму не повинно створювати додаткових труднощів.

Для того щоб насос для перекачування агресивних рідин відповідав вимогам, важливо проаналізувати такі основні критерії:

  • токсичність;
  • умови експлуатації на підприємстві.

Насоси для агресивних рідин можуть відрізнятися:

  • конструкцією;
  • ущільнювачами і проточною частиною;
  • продуктивністю.

Насос для агресивного середовища найчастіше для виробництва проточної частини передбачає використання різних матеріалів - від хрому до нержавіючої сталі.

Хімічно стійкі насоси необхідні для роботи з вибухонебезпечними, пожежонебезпечними або забруднюють навколишнє середовище речовинами, тому до їх конструктивних частин пред'являються підвищені вимоги. Це необхідно, щоб насоси перекачування агресивних середовищ, не пропускали хімію назовні. Така конструкція дозволить також передбачити витік дорогих реактивів.

Промислові насоси для перекачки хімічних рідин придбати можна в ТОВ "Тапфло". Насос для агресивних рідин ціна якого відрізняється лояльністю, надається з урахуванням таких переваг:

  • наявності сертифікатів якості, що підтверджують європейське виробництво;
  • світової успішною практикою експлуатації;
  • наявності гарантії більше 18 місяців;
  • підтримки клієнта в режимі 24/7;
  • швидкої і легкої установки;
  • офіційного представництва і досвіду більше 15 років.

Насос для перекачування агресивних рідин в Україні видається в усі міста, в тому числі в Одесу, Київ, Львів, Дніпро та інші.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.