Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Насоси харчові | Купити промислове насосне обладнання TAPFLO в Україні, Київ

Насоси харчові: особливості механізмів і переваги використання

Насоси харчові - промислові агрегати, які застосовуються, щоб швидко і ретельно перекачати харчові середовища: воду, соки, соняшникову олію та інше. Найбільший попит такі механізми мають в харчовій промисловості, особливо затребувані в кондитерській, косметичної та молочної.

Насос для харчових продуктів: основні характеристики

Насос для харчових продуктів відрізняється такими позитивними характеристиками:

  • легко розбираються
  • легко миються;
  • немає застійних зон всередині конструктиву;
  • матеріали сертифіковані для харчового застосування.

Невеликі розміри - один з основних критеріїв для будь-якого виробництва, оскільки дозволяє розумно використовувати робочий простір. Насос харчової передбачає часту очищення. Щоб можна було це робити швидко і ретельно важливу роль відіграє, наскільки швидко можна розібрати корпус механізму без особливих навичок і знань.

Насос харчової не завжди просто вибрати, оскільки існує величезна кількість їх видів, кожен з яких відмітний індивідуальними параметрами.

Харчові насоси купити варто тільки після визначення особливостей рідини. Є пристрої, які підходять для транспортування спиртних розчинів від 40 градусів. Тоді як для в'язких рідин модель повинна володіти іншими параметрами.

Купити насос для харчових продуктів можна різних типів.

Відцентровий передбачає, що рух створюються, завдяки відцентровій силі. Цей процес виникає в результаті впливу лопаток. Якщо шукайте максимально універсальну модель, то це відцентровий насос. Простий принцип роботи механізму дозволить швидко навчити особливостям його експлуатації персонал.

Шестеренні - насоси для перекачки харчових продуктів, що працюють за рахунок пари взаємно обертаються шестерень.

Пластинчасті працюють, завдяки наявності ротора, доповнені радіальними пазами. У них переміщаються плоскі деталі. При обертанні пластини постійно стикаються із стінками захисного корпуса - то входять в роторний відсік, то залишають його. Якщо необхідний насос для харчових густих сумішей, то варто звернути увагу на пластинчасті механізми.

Робота поршневих агрегатів полягає у тому, що при його русі вправо в робочій камері створюється розрідження, в той час, коли нижній клапан відкритий, а верхній закритий - відбувається всмоктування. Роторні - насоси, які відносяться до витіснювальний типу. Це означає, що такі механізми спочатку захоплюють рідину і перекачують її обертальним способом.

Купити харчової насос в Україні будь-якого типу можна, завдяки ТОВ «ТАПФЛО».

Купити харчової насос в Україні

Насоси харчові мають широкий спектр застосування. Однозначно без них не обійтися харчової промисловості. Якщо необхідно купити харчової насос в Україні, то варто довіритися офіційному представнику компанії - ТОВ «ТАПФЛО». Харчовий насос ціна, якого відповідає високій якості - це моделі Tapflo, відмінні світової успішною практикою експлуатації. Виробник настільки впевнений в якості пропонованих механізмів, що надають розширену гарантію, тривалістю 18 місяців. Насоси для харчових продуктів мають всі необхідні сертифікати якості, що підтверджують європейське виробництво. Розроблено механізми таким чином, щоб максимально економити електроенергію - до 70%. Їх налаштування не передбачає багато часу і особливих навичок.

Доставка відбувається по всіх містах України, в тому числі в Одесу, Київ, Харків, Львів, Дніпро та інші.

Насос для харчової промисловості купити в Україні - це оформити замовлення в ТОВ «ТАПФЛО».

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.