Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Промислові дренажні насоси | Купити промислове насосне обладнання TAPFLO в Україні, Київ

Промислові дренажні насоси

Промислові дренажні насоси активно встановлюються при налагодженні безперервного робочого процесу на машинобудівних, гірничодобувних підприємствах в Україні, при осушенні водойм, а також при переміщенні рідин різноманітного призначення. Основні характеристики агрегатів такого типу - високі показники потужності і продуктивності. Крім того вони здатні до перекачування в'язких і сильно забруднених речовин.
Рух води в системі відбувається завдяки утворенню тиск. Останнє в свою чергу утворюється завдяки обертанню крильчатки в слідстві роботи електродвигуна.
Призначення промислових насосів полягає в горизонтальному і вертикальному переміщенні рідин. Додатково агрегати можуть бути оснащені допоміжним обладнанням для дроблення твердих частинок і подібним.

Види дренажних відцентрових насосів

Дренажний відцентровий насос може бути встановлений декількома способами. За цим характеристиці їх ділять на:

  • заглибні - агрегати, які частково або повністю встановлюються в воді, застосовуються при необхідності відкачування рідин з великих глибин;
  • поверхневі - монтуються недалеко свердловини, в трубу опускається трубопроводів для відведення розчинених речовин.

При виборі останньої модифікації необхідно враховувати дальність установки від свердловини. Чим більше відстань, тим вище повинна бути потужність пристрою. Помпи занурені дренажні промислові таких особливостей не мають.
Залежно від типу харчування агрегати бувають електричні і жідкотопловние.
Електричні пристрої функціонують від мережі електропостачання. Перед їх установкою прораховують кількість необхідних фаз, напруга і тип мережі.
Рідкопаливні виробляють роботу завдяки наявності двигуну внутрішнього згоряння. В якості палива в залежності від моделі може використовуватися дизель або бензин. Найчастіше їх встановлюють на підприємствах з непостійним електроживлення. При установці жидкотопливной системи потрібно врахувати рівень шуму, який вона виробляє.
Ціна промислового дренажного насоса залежить від потужності і продуктивності. Їх встановлюють для переміщення чистої і очищеної води з свердловин, рідин середнього ступеня забруднення, сильно забруднених сумішей. Тип і приблизні обсяги визначають модель, яку потрібно встановити.

Надійні дренажні насоси

Надійні дренажні насоси характеризуються підвищеними показниками продуктивності. Системи незамінні для застосування в умовах підвищеного навантаження і перекачування істотних обсягів.
Найбільшою популярністю серед сільськогосподарських, будівельних і інших промислових підприємств користуються різні модифікації насосів.

  1. Шнекові - забезпечують постійний натиск і постійну подачу води в потрібних обсягах. Агрегати допомагають працювати з речовинами різної в'язкості. Циліндрична конструкція шнекових насосів забезпечує стабільну безперебійну роботу.
  2. Діафрагмові насоси монтують в систему для перекачування декількох видів рідин. У функціонал замість поршня передбачена гнучка мембрана, від її діаметра залежить сила потоку.
  3. Бочкові конструкції знайшли застосування в хімічній промисловості. Пристрої переносять зіткнення з агресивними рідинами без видимих ​​пошкоджень. У деяких моделях насосів передбачений вибухозахищений корпус.
  4. Дренажний відцентровий агрегат встановлюють для перекачування води в магістральних трубах. Продуктивність пристрою залежить від кількості робочих коліс.
  5. Шестернева модель працює завдяки внутрішній конструкції. Складається з помпи з двома і більше шестернями.
    При виробництві пристроїв застосовуються зносостійкі матеріали, в тому числі нержавіюча сталь.

Перш ніж купити погружний промисловий дренажний насос, необхідно вивчити місце установки і умови експлуатації пристрою. Кожен нюанс має значення для безперебійної роботи пристрою в тому числі і підприємства в цілому.
Оригінальні промислові дренажні насоси в Україні представлені на нашому сайті. З їх допомогою можливо налагодити функціонування виробництва. Можете зробити інтернет-замовлення або отримати консультацію з питання.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.