Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Перистальтичні насоси: огляд серій PT і PTL

 

ПЕРИСТАЛЬТИЧНІ НАСОСИ: ОГЛЯД СЕРІЙ PT І PTL

Перистальтический насос

Пристрої цього типу — універсальне промислове обладнання. У різних модифікаціях перистальтичні агрегати готові забезпечити ефективне і безперебійне перекачування речовин у харчовій, фармацевтичній, косметичній, хімічній, будівельній, паперовій, деревообробній і лакофарбовій галузях. Також їх успішно використовують при очищенні води та обробки поверхонь.

ЯК ВОНИ ВЛАШТОВАНІ?

Шлях рідини від всмоктувального патрубка до нагнітального пролягає крізь гнучкий шланг. А призводять її в рух башмаки — спеціальні ролики, розташовані на приводі. У процесі обертання валу вони переміщуються по шлангу, притискають його до стінки корпусу і здавлюють.

Виконаний із еластичного матеріалу, шланг моментально повертається у вихідну форму. За рахунок цього виникає розрідження і відбувається всмоктування чергової порції рідини. А опинившись між двома башмаками, вона рухається по системі в напрямку нагнітального патрубка.

Конструкція передбачає, що в ході перекачування у контакт із рідиною вступає лише внутрішня частина шланга. Отже, шляхом елементарної заміни цієї трубки на іншу з потрібного матеріалу можна адаптувати насос до будь-яких речовин. А щоб шланг швидко не зношувався, фахівці Tapflo застосували спеціальне пластичне мастило.

СЕРІЯ PTL

Ці моделі призначені для роботи в умовах низького тиску. Вони здатні не тільки перекачувати, а й дозувати низько- і високов'язкі рідини, хімічно нейтральні й агресивні, насичені газами, що мають тверді включення, а також абразивні. У наявності відповідність вимогам практично для будь-якого промислового підприємства.

Поряд із універсальністю такі насоси поєднують цілий ряд переваг:

  • Сухий хід і самовсмоктування. Максимально допустимий перепад висот дорівнює майже 10 м, а робота всуху навіть протягом тривалого часу не вплине на стан грегату.
  • Довговічність. Усі без винятку компоненти насоса практично не підлягають зносу. За винятком шланга: його іноді доведеться міняти.
  • Мінімум експлуатаційних витрат. Витрати на шланг і просту профілактику — все, що від вас буде потрібно.
  • Точне дозування. Похибка не перевищує 0,5 %. Навіть на найвищій швидкості перекачування.
  • Реверсний потік. Завдяки цій функції очищення і дренування не віднімуть у вас багато часу.
  • Тиха робота. При значній продуктивності рівень шуму на відстані 1 м не перевищує 70 дБ.

СЕРІЯ PT

Лаконічне втілення інженерно-дизайнерської думки з матеріалів високої якості — ось що являють собою ці агрегати. А ще вони відрізняються довговічністю і економічністю. По-перше, завдяки зменшеній швидкості потоку. По-друге, за рахунок спеціальних роликів, які забезпечують більш плавне стискання шлангу. Все це дозволяє їм успішно справлятися зі складними завданнями на зразок перекачування піщаного шламу або рідкої глини.

Однак цим переваги не обмежуються:

  • підтримується функція реверсного потоку, що значно спрощує обслуговування;
  • можлива робота всуху без шкоди для агрегату;
  • механічне ущільнення відсутнє;
  • такій конструкції не потрібні мастильні матеріали.

Але головний секрет успіху цих перистальтичних насосів — виробник. Tapflo — це справжня європейське якість, яку оцінили Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Вінниця. Словом, вся Україна.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.