Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Шестеренні насоси високої продуктивності Tapflo: якість, надійність, довговічність

 

ШЕСТЕРЕННІ НАСОСИ ВИСОКОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ TAPFLO: ЯКІСТЬ, НАДІЙНІСТЬ, ДОВГОВІЧНІСТЬ

Шестеренный насос

 

Шестеренні насоси — універсальні агрегати, які завжди успішно справляються з поставленими завданнями. І неважливо, використовуються вони в хімічній, переробній, лакофарбовій, нафтохімічній, харчовій, целюлозно-паперовій або будь-якій іншій галузі.

КОНСТРУКЦІЯ І ПРИНЦИП ДІЇ

Основну роботу виконують 2 шестерні. Внутрішня — відома. А зовнішня, значить, ведуча. У неї внутрішнє зчеплення. Важливу роль також відіграє роздільник порожнин — особливий серповидний елемент.

Процес перекачування відбувається так:

  1. Обсяг всмоктуючої камери зростає за рахунок виходу зуба однієї шестерні з западини іншої. У вхідному патрубку утворюється розрідження, внаслідок чого рідина продовжує рух всередину насоса.
  2. Обертання шестерень тягне за собою переміщення рідини від всмоктувального патрубка до нагнітального. А саме тієї її частини, що виявилася між зубців, серповидним елементом і стінками корпусу.
  3. Обсяг нагнітальної камери скорочується в момент зачеплення зубів. Результатом чого стає високий тиск у вихідному патрубку і переміщення рідини безпосередньо в трубопровід.

СЕРІЇ ТА ЇХНІ ОСОБЛИВОСТІ

Незважаючи на те що всі ці шестеренні пристрої відрізняються високими продуктивністю, витривалістю і надійністю, між ними є і суттєві відмінності. Вибирайте, виходячи із специфіки вашого підприємства:

  • Стандартні завдання. Тоді вам потрібен агрегат загального призначення — Top Gear G. Цілих 9 типорозмірів, тиск — до 16 бар, а продуктивність — до 130 м3/год. Діапазон патрубків — від 25 до 150 мм. Температура речовин, які перекачуються, при цьому може досягати 300 °С.
  • Специфічні застосування. На кожне з них готові відповісти модульні насоси Top Gear H. При майже аналогічних характеристиках вони пропонують цілий перелік опцій. Про підтримку температури подбає сорочка обігріву, про безпеку — запобіжний клапан, про ідеальну герметичність — ущільнення особливого типу.
  • Робота з речовинами низької в'язкості. Ваш варіант — серія Top Gear L & RBS, що пропонує 7 типорозмірів, патрубки діаметром 30-44, 5 мм і максимальна продуктивність 84 л/хв. Ці пристрої витримують тиск аж до 25 бар і температуру до 250 °С.
  • Підвищений захист і герметичність. Зупиніть свій вибір на Top Gear MAG, обладнаних магнітною муфтою. Їх специфіка — токсичні і вибухові рідини. Вибирайте з 5 типорозмірів і патрубків діаметром 50-125 мм. Можете розраховувати на граничну продуктивність 80 м3/год, тиск 16 бар і температуру 250 °С.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

Насоси, які вибирає вся Україна, — комбінація великого переліку переваг. Напевно і ви оціните:

  • Простота обслуговування. Забудьте про зайві витрати часу і грошей на сервіс. Достатньо лише елементарної своєчасної профілактики.
  • Надійність. Короткочасні бізнес-успіхи — справа нехитра. Набагато складніше перетворити їх у тенденцію. Але принаймні стабільна робота устаткування вам гарантована.
  • Високий ККД. Солідна потужність не повинна обертатися великими рахунками за електроенергію. Розробники зробили все, щоб кожен кіловат приніс вам максимум користі.
  • Універсальність. В'язке масло, токсичні хімікати або звичайна вода — з якою би речовиною не довелося працювати, на ефективності перекачування це не відіб'ється.

Ми впевнені: продуктивність цих насосів без сумніву справить на вас належне враження.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.