Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Кращі насоси для масложирової промисловості: корисні поради щодо вибору

 

КРАЩІ НАСОСИ ДЛЯ МАСЛОЖИРОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: КОРИСНІ ПОРАДИ ЩОДО ВИБОРУ

Масложирова - сама нетипова з галузей харчової промисловості. Адже таке виробництво, як правило, не висуває надмірно суворих санітарних вимог. А тому часто-густо для перекачування масла та інших жирових продуктів використовується не гігієнічний, а загальнопромислове обладнання. Механічна міцність, стійкість до хімічно агресивних середовищ і невибагливість в обслуговуванні цілком і повністю виправдовують такий вибір.

ВІДЦЕНТРОВІ НАСОСИ CT

Відцентровий насос СТ має в своєму розпорядженні одне робоче колесо - відкрите або напіввідкрите. Матеріал - нержавіюча сталь. Корпус проходить ретельну піскоструминну обробку. Універсальна модель CTI може стати базою для більш специфічних модифікацій. Адже її можна доповнити:

  • подовженим валом для впевненої роботи з гарячими рідинами;
  • фланцевими з'єднаннями замість стандартних різьбових;
  • ущільненням з мастилом, що захищає від сухого ходу;
  • ущільненням з промиванням, що запобігає його передчасному зносу і пошкодження через абразивних і в'язких середовищ.

Також в цій серії є Самовсмоктуюча варіація для роботи з різними ємностями (CTSI), а також вертикальна (CTV) і забезпечена магнітною муфтою (CTM). А на випадок, коли технологія виробництва передбачає все ж гігієнічні харчові насоси для масла, в каталозі є моделі серій CTH і CTSH. Теж з нержавіючої сталі, але з абсолютно гладкими поверхнями за рахунок електрополірування. І зі своїм асортиментом опцій.

ВІДЦЕНТРОВІ НАСОСИ SR

Широкий асортимент одно- і багатоступеневих агрегатів. У тому числі напівзаглибних і моноблочних. Їх все об'єднують значний ККД, ідеальна точність виливки кожної деталі, низький кавітаційний запас і висока зносостійкість. Універсальна сальниковая камера сумісна з 5 типами ущільнення: одинарним торцевим, подвійним торцевим (back-to-back або тандем), картриджних і сальникової набиванням.

На службі таких насосів можуть складатися Імпелери 4 типів:

  • Закритий. Виконаний з нержавіючої сталі або нікелевого сплаву.
  • Напіввідкритий. Знову ж виготовлений з нержавіючої сталі.
  • Відкритий вортексний. Матеріалом для цього импеллера може послужити ще і чавун.
  • Мультіканальний. Для цього варіанту доступні всі згадані вище матеріали.

ВІДЦЕНТРОВІ НАСОСИ JP

Це не просто потужний, надійне і невибаглива в обслуговуванні промислове обладнання. Перш за все такі агрегати відрізняє модульна конструкція. Система, що отримала назву Combi, стала ключем до взаємозамінності комплектуючих.

Ця сумісність існує не тільки між спорідненими моделями, але і рівнем вище - між серіями. Таким чином, ви отримуєте практично безмежну варіативність, що дозволяє повністю адаптувати насос до потреб свого виробництва. А вже згадану простоту обслуговування гарантує принцип Back-Pull-Out. Його суть - в демонтажі пристрою без відключення від гідросистеми.

Такі одно- і багатоступінчасті агрегати можуть бути виготовлені з різних марок сталі, бронзи, чавуну. Доступні як в горизонтальному, так і у вертикальному виконанні. А ще є напівзаглибні і оснащені магнітною муфтою модифікації.

ВІДЦЕНТРОВІ НАСОСИ CP

Насоси, головною особливістю яких стала пара полумуфт, за рахунок магнітного зчеплення з'єднують вал робочого колеса з двигуном. Між ними влаштувався ізоляційний кожух, надійно перешкоджає контакту вмісту з навколишнім середовищем.

Ці агрегати абсолютно герметичні, а значить, безпечні. Виключені такі неприємності, як випаровування і витоку перекачуються речовин. Ніяких втрат продукту або зниження його якості через порушення технологічного процесу.

Серед CP-агрегатів значаться також вертикальні, зважених і гігієнічні насоси. Широкий вибір матеріалів (нержавіюча та легована сталь, ковкий чавун, нікель і сплави на його основі) дозволяють працювати з різними агресивними, токсичними і абразивними середовищами низької та середньої в'язкості.

ШЕСТЕРЕННІ НАСОСИ TG

Всеїдні пристрою, яким знайдеться застосування і на підприємствах з виготовлення масложирової продукції. Чавун, а також нержавіюча і низьковуглецевий сталь - такий список доступних матеріалів. Укупі з продуманою конструкцією вони гарантують довгу безпроблемну експлуатацію і не вимагають занадто частого і складного обслуговування.

Ці модульні рішення пропонують великий асортимент типорозмірів. Впевнено справляються з хімічно агресивними і вибуховими середовищами, а також з твердими включеннями. Є версії з магнітною муфтою. В якості опції доступні сорочка обігріву і запобіжний клапан. Ці шестеренні насоси демонструють не тільки солідну потужність, але і високий ККД.

Як бачите, варіантів достатньо. Ви обов'язково знайдете в асортименті компанії Tapflo харчові насоси, які відповідають усім особливостям вашого виробництва. Прочитайте відгуки і переконайтеся, що наше обладнання неспроста вибирає вся Україна.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.