Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Для чого потрібен відцентровий насос?

 

ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБЕН ВІДЦЕНТРОВИЙ НАСОС?

Щоб ви були впевнені: робота буде виконана в потрібному обсязі і, зрозуміло, вчасно . Такий агрегат не злякати ні суворими умовами експлуатації, ні агресивними речовинами. Він завжди готовий працювати і подолати труднощі.

ЩО ЯВЛЯЄ СОБОЮ ТАКИЙ НАСОС?

Головну роль у розповіді про принцип дії грає імпеллер, відомий також під псевдонімами робоче колесо і лопастний диск. Залежно від їхньої кількості пристрій може бути одно- або багатоступеневим. Існує багато типів імпеллерів, проте основних 3: відкриті, напіввідкриті та закриті.

Коли робоче колесо набирає обертів, у гру вступає відцентрова сила. Саме вона утворює розрідження в середині диска і тим самим забезпечує всмоктування рідини на вході. А виштовхування її на виході відбувається за рахунок значно підвищеного тиску по краях імпеллера.

НА ЯКІ ТИПИ ВОНИ ДІЛЯТЬСЯ?

Відцентрові насоси Tapflo — це 6 модельних серій, які гармонійно доповнюють одна одну:

Промышленные насосы CT

  • Промислові. Найуніверсальніші. По суті, CTI-агрегати об'єднує лише матеріал — нержавіюча сталь. Інші параметри — від типу імпеллера до способу механічного ущільнення — можна змінювати.
  • Гігієнічні. А ось перед CTH-обладнанням стоїть цілком конкретне завдання — забезпечити ідеальну чистоту в процесі перекачування. Тому корпус відполірований уже не піскоструйним, а електричним методом.
  • Самовсмоктуючі. Моделі CTS завжди на висоті: і в прямому, і в переносному сенсі. Джерело перекачуваної речовини може розташовуватися на цілих 4,5 м нижче. Високий вміст повітря у рідині вони теж переносять стійко.
  • Вертикальні. Пропонують не лише особливу орієнтацію, але і можливість вибрати як сталевий, так і поліпропіленовий корпус. Завдяки безсальниковій конструкції CTV-насоси не лякає сухий хід.
  • Із магнітною муфтою. У CTM-моделей вона поєднує мотор із робочим колесом. Із рідиною, яка перекачується, контактують виключно пропіленові термопласти.
  • Пластикові. Матеріал — основна, але не єдина їхня незмінна характеристика. CTP-пристрої завжди являють собою напіввідкритий імпеллер і одноступеневу конструкцію.

Окремо варто згадати таку аплікацію, як FT-фільтри, які готові відсіяти до 95% небажаних включень діаметром від 1 мікрона. Це автономні системи, на озброєнні яких від 1 до 7 картриджів.

ДЕ ВОНИ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ?

Як ви вже зрозуміли з класифікації, такі агрегати потрібні на будь-якому виробництві. Але перш за все вони надзвичайно затребувані в наступних галузях:

  • Харчова. Від води і спирту до масел і шоколаду — ці насоси справляться з перекачуванням продуктів будь-якої в'язкості.
  • Косметична й фармацевтична. Настійки, крема і зубні пасти під охороною належного рівня гігієни.
  • Хімічна. Навіть для концентрованих кислот і лугів знайдуться свої рішення.
  • Промислова. Велика кількість твердих включень не перешкода для стабільної роботи.

Кожне друге велике підприємство України вже встановило наші відцентрові насоси. Середня тривалість «життя» насоса, при правильній експлуатації, близько 5-10 років. Усі наші клієнти, які встановили на своєму заводі європейські промислові відцентрові насоси Tapflо, по закінченню терміну експлуатації повторно встановлюють тільки бренд Tapflо!

ДЕ КУПИТИ І ЯК ВИБРАТИ?

У ТОВ «Тапфло» — відцентрові насоси для будь-яких потреб. Вся Україна довіряє офіційному партнеру шведського бренду Tapflo. Наші фахівці нададуть усебічну консультацію, щоб ви обов'язково придбали обладнання з оптимальними технічними характеристиками. А це означає, один раз і надовго.

Крім того, можете розраховувати на цілодобову підтримку, річну гарантію і доставку по всій Україні. Все це, зрозуміло, за доступною ціною. ТОВ «Тапфло» — ваш надійний партнер.

 

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.