Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Гомогенізатори високого тиску Tapflo: гарантія однорідності

 

ГОМОГЕНІЗАТОРИ ВИСОКОГО ТИСКУ TAPFLO: ГАРАНТІЯ ОДНОРІДНОСТІ

Вони майстри перетворення двох і більше речовин в дисперсну систему. Яку відрізняють однорідність і стійкість. Їхні послуги затребувані в багатьох галузях, починаючи з великих виробництв, де приходять на допомогу промислові моделі, і закінчуючи фармацевтичними компаніями, де затребувані лабораторні версії. Всі вони, як і насоси Tapflo, гранично витривалі і невибагливі в обслуговуванні.

ЯК ВОНИ ВЛАШТОВАНІ?

У таких конструкціях плунжерні промислові насоси високого тиску скомбіновані з гомогенізований клапанами. Крім самого клапана, що забезпечує регулювання зазору, вони включають в себе і ударне кільце.

Гомогенізатор націлений на створення однорідної суспензії з рідин, які в «нормальних» умовах розшаровуються. І це головна його відмінність від міксера і мішалки, націлених на об'єднання декількох рідин. До того ж поділ отриманого продукту назад на компоненти або можливо лише після тривалого тимчасового відрізка, або взагалі виключено.

Ну а принцип дії такий. Від поршневого насоса продукт (поки ще неоднорідний) прибуває в зону клапана. Це відбувається в умовах високого тиску. На етапі проходження крізь зазор швидкість різко підвищується, а при покиданні зазору тиск різко знижується. Тут в гру вступають турбулентні завихрення і кавітація (процес появи пухирців газу і подальшого їх схлопування). Відбувається розпад глобул, і утворюється гомогенна емульсія.

СЕРІЇ І ОСОБЛИВОСТІ

Шведський виробник розробив обладнання для гомогенізації на будь-який випадок. Але весь модельний ряд ділиться на пристрої 2 типів:

  • Промислові. Користувачі по достоїнству оцінили значну продуктивність при низькому рівні шуму, а також простоту обслуговування. Основою для таких агрегатів служать 3 або 5-плунжерні насоси. Оскільки кожна галузь промисловості диктує свої вимоги, ключові вузли можна виготовити з різних матеріалів, а ще оснастити гомогенізатор демпфером, віддаленим керуванням або налагодити контроль змащення поршня.
  • Лабораторні. Ці моделі гарантують малий розкид розміру фаз і високу точність в процесі роботи. Та й працювати безшумно вони теж здатні. Їм під силу приготування не тільки емульсій, а й суспензій і навіть напівтвердих субстанцій. В якості опції ви можете вибрати Вибухозахищене виконання з клапаном: керамічним або з карбіду вольфраму.

Агрегати обох типів отримали сертифікати EHEDG, 3A і FDA.

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Розробка першого гомогенізатора завершилася 1899 році. Створювали його тоді виключно для молочної промисловості. Але сьогодні, зрозуміло, йогуртами та згущеним молоком справа не обмежується. Це обладнання пропонує свої послуги всюди, де потрібно гомогенізувати:

  • харчові продукти (всілякі добавки, соуси, томатну пасту, дитяче харчування, арахісове масло, а також продукти на яєчній основі);
  • напої (фруктові та овочеві соки і нектари, а з алкопродукціі - лікери);
  • косметичні засоби (шампуні і кондиціонери, лосьйони і креми, губні помади і лаки для нігтів);
  • хімічні засоби (фарби і чорнило, воскові емульсії і смоли, мастильні матеріали і емульгатори, препарати для дезінфекції та дезінсекції);
  • медикаменти (мазі і креми, внутрішньовенні емульсії і оболонки для капсул);
  • біопродукти (бактерії і дріжджі, водорості і ензими).

Гомогенізатори Tapflo досягли успіху по всіх цих напрямках, поєднуючи відмінну якість роботи з розумною ціною. Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Львів - в цьому вже переконалася вся Україна.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.