Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Вибираємо насоси для молочної промисловості: дбайливий підхід до найкориснішого напою

 

ВИБИРАЄМО НАСОСИ ДЛЯ МОЛОЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ДБАЙЛИВИЙ ПІДХІД ДО НАЙКОРИСНІШОГО НАПОЮ

Молоко — один із найвимогливіших до санітарно-гігієнічних умов харчових продуктів. Тому стерильність у даному випадку не порожній звук, а практично вичерпна відповідь на головний виклик такого виробництва.

ЯКИМИ ПОВИННІ БУТИ ПРОМИСЛОВІ ГІГІЄНІЧНІ НАСОСИ?

Центробежный насос Tapflo

Зрозуміло, потужність, розміри і багато інших характеристик обладнання ви маєте право варіювати в залежності від масштабу підприємства. Однак до гігієнічних насосів є вимоги, які обговоренню не підлягають. Перш за все мова про матеріали, які використовуються у їхньому виробництві.

Тільки зі сталі, притому нержавіючої, може вийти дійсно якісний насос для роботи з молочною продукцією. У разі Tapflo мова про представницю вищої сталевий ліги — марку AISI 316L. Це кращий вибір і для робочого колеса, і для корпусу. Який до того ж не може задовольнятися звичайною піскострумною обробкою. Запорука успіху — в електрополіровці.

Оскільки будь-який контакт продукту з навколишнім середовищем може стати маленьким кроком для мікробів і величезним стрибком ваших збитків, система повинна бути абсолютно герметичною. Надійним кордоном стане навіть одинарне механічне ущільнення, якщо воно виконано з графіту, кераміки або SiC, а ущільнювальні кільця — з EPDM, FKM або FEP.

ЯКІ ВАРІАНТИ ПРОПОНУЄ ЦЕ ОБЛАДНАННЯ?

Головний вибір — між стандартними і самовсмоктуючими моделями. Зробити його просто, адже все залежить від того, яке місце насос займе на вашому заводі або комбінаті. Не тільки в фігуральному, а й у самому що не є прямому сенсі. За вашу увагу конкурують дві серії:

  • CTH. Якщо залишити за дужками спеціальні матеріали, то ці агрегати — цілком стандартні відцентрові промислові насоси Tapflo. Говорячи образно, вони не з тих, хто звик ставити себе вище інших. Перш за все вище резервуара з рідиною.
  • CTSH. Настільки ж надійні та потужні, а на додачу ще й не бояться висоти. Агрегати з самовсмоктуючою камерою впевнено справляються з перекачуванням, навіть якщо джерело рідини, згідно з технологічними особливостями виробничої лінії, розташовується на цілих 4,5 метра нижче. Високий уміст повітря в робочій речовині також не заподіє незручностей.

В асортименті Tapflo промислові насоси гігієнічні бувають як із відкритим, так і з напіввідкритим імпеллером. Другий тип застосовують, коли в рідині часто зустрічаються тверді включення, але це, мабуть, не ваш варіант. Так що цілком можете вибирати перший. Хоча напіввідкрите робоче колесо — це ще й вища міцність, а також менше вібрацій і шуму.

І пам'ятайте: знайти вдалий насос відцентровий харчовий — означає підібрати модель, відповідну не основній частині ваших вимог, а всім без винятку. Маленькі компроміси часом обертаються великими проблемами. Закупівля повинна бути вигідною не тільки тут і зараз, але і в перспективі. Тому довіряйте європейському бренду і вибирайте потужність, надійність, довговічність і компактність, які вже оцінила вся Україна.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.