Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Вибираємо насоси для лакофарбової промисловості

 

ВИБИРАЄМО НАСОСИ ДЛЯ ЛАКОФАРБОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Виробництво, яке не найкращим чином позначається на здоров'ї співробітників і навколишньому середовищу, виступає ще і серйозним випробуванням для обладнання. Агресивні хімічні речовини посилюють вимоги до якості промислових насосів, а перш за все до матеріалів. Тобто приводів відповідально підійти до вибору більш ніж достатньо. Так само як і вдалих варіантів.

ПЛАСТИКОВІ МЕМБРАННІ НАСОСИ

Перед деякими агресивними середовищами пасують навіть метали. І на арену виходять пластикові агрегати. У разі Tapflo це промислові насоси 2 видів:

  • З поліетилену (PE). Матеріал, який нерідко плутають з поліпропіленом, демонструє куди більш солідну зносостійкість. А саме в 7 разів вище. Тому навіть абразивні суспензії для нього не проблема. Так само як і багато кислоти і луги. Температурний поріг, в свою чергу, становить 70 ° C.
  • З тефлону (PTFE). Також відомий як політетрафторетилен і фторопласт, цей матеріал випереджає поліетилен по всіх параметрах. Починаючи з стійкості навіть до концентрату азотної кислоти і закінчуючи максимальною температурою, що дорівнює 100 ° C.

Конструкція таких насосів повністю виключає можливість контакту металевих компонентів із середовищем в ході перекачування. Ну а переживати через міцності теж приводів немає: основою для корпусу служить цілісна заготовка.

АЛЮМІНІЄВІ МЕМБРАННІ НАСОСИ

Найменш міцний з металів, алюміній проте перевершує в плані зносостійкості всі види пластика. Та й від чавунних моделей такі агрегати майже не відстають.

Можна використовувати ці насоси для в'язких рідин. Абразивні робочі середовища для них теж особливим випробуванням не стануть. Як і наявність твердих включень. А ось чого вони не переносять, так це підвищеній кислотності. Тому застосування можливе лише на тих ділянках виробництва, де потрібно перекачувати рідини з нейтральним pH.

ВІДЦЕНТРОВІ МОДЕЛІ СЕРІЇ CTI

Ці промислові одноступінчасті агрегати - металеве втілення надійності. Нержавіюча сталь марки AISI 316L готова до будь-яких випробувань, а лаконічна конструкція знижує ймовірність збоїв і поломок до значення статистичної похибки. Доступні як з відкритим, так і з напіввідкритим імпеллером. Корпус проходить ретельну піскоструминну обробку.

Модельний ряд представлений агрегатами різної потужності, і для кожного передбачені опції. Серед них:

  • подовжений вал для впевненої роботи з гарячими рідинами;
  • фланцеві з'єднання для підвищення міцності конструкції;
  • ущільнення з мастилом, яке не допускає сухого ходу;
  • ущільнення з промиванням для рециркуляції робочої речовини і захисту насоса від ушкоджень.

ВІДЦЕНТРОВІ МОДЕЛІ СЕРІЇ CTM

Сталеві одноступінчасті насоси, які відмінно справляються зі своїми обов'язками, обходячись без загального валу. Мотор призводить импеллер в рух за допомогою магнітної муфти. Магнітів два, і один з них ведучий, а другий ведений. Між ними влаштувався кожух - ізоляційна оболонка, припиняти контакт робочої речовини з навколишнім середовищем.

Ці пристрої пропонують наступні переваги:

  • Герметичність. Забезпечена вивіреної конструкцією і практично виключає позаштатні ситуації.
  • Помірні габарити. Такому компактному агрегату знайдеться місце навіть в досить тісних приміщеннях.
  • Термопластікових покриття. Металеві поверхні захищені від контакту з робочою речовиною. Безпека гарантує полівінілденфторід або укріплене поліпропіленом скловолокно.
  • Потужне зчеплення. Матеріалом для муфт послужив неодим-залізо-бор, що забезпечує значну силу магніту.

ВІДЦЕНТРОВІ МОДЕЛІ СЕРІЇ CTV

Це одноступінчасті агрегати вертикальної компоновки. Застосовуються для циркуляції і перекачування робочого середовища зі всіляких резервуарів. Можуть бути виготовлені з нержавіючої сталі, поліпропілену або з полівініліденфториду. Така різноманітність дозволяє підібрати ключ до будь-яких, навіть самим агресивних речовин.

Насоси CTV - повноцінна альтернатива самовсмоктувальним моделям. Більш того, за рахунок вертикальної орієнтації вони навіть більш надійні. А стандартну глибину занурення (425 мм) можна істотно збільшити за рахунок подовжувача. З переваг варто також відзначити:

  • Неможливість протікання. Головним чином завдяки відсутності механічних ущільнень, які, як правило, і дають слабину. До того ж насос знаходиться вище рівня рідини. А ще не боїться роботи всуху.
  • Простота конструкції. Поряд з уже згаданими ущільненнями також відсутні підшипники. Тому такі агрегати ще більш невибагливі в обслуговуванні.
  • Спеціальний двигун. Виготовлений на замовлення, він обладнаний подовженим валом. Ця модифікація дозволила досягти стабільної роботи і високої продуктивності навіть в складних умовах експлуатації.

Про які б фарбах і лаках не йшлося, якими б не були особливості виробництва продукції на вашому заводі, в широкому асортименті Tapflo ви напевно знайдете ідеальний варіант. Вибирайте шведський бренд, який користується довірою вся Україна.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.