Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Гвинтові насоси високої продуктивності Tapflo: герметична надійність

 

ГВИНТОВІ НАСОСИ ВИСОКОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ TAPFLO: ГЕРМЕТИЧНА НАДІЙНІСТЬ

Ніщо не може стати на заваді їх солідному ККД. Вони мають здатність до ефективного перекачування і в'язких, і абразивних, і містять тверді включення рідин. Що вже говорити про звичайну воді? А на нестандартні завдання вони відповідають різними модифікаціями. Благо є великий асортимент опцій до базової комплектації. Але і це далеко не всі переваги даного виду насосів.

ЯК ПРАЦЮЄ ГВИНТОВИЙ НАСОС?

Така конструкція не передбачає клапанів, а продуктивність безпосередньо залежить від кількості обертів електродвигуна. Отже, висока потужність повідомляється гвинта без істотних втрат.

Ключових ж «гравців» в корпусі 2. Перший - ротор зі сталі, загартованої або нержавіючої. Другий - статор, матеріалом для якого послужив еластомер. З'єднуючись (ротор знаходиться всередині статора), вони утворюють ланцюг герметичних осередків. Досягти цього можна лише за умови ретельного дотримання розмірів деталей. Звідси і висока складність у виготовленні.

Ну а принцип дії такий. Ротор обертається, в результаті чого змінюється обсяг порожнин. Це, в свою чергу, змушує робоче середовище просуватися по спиралевидной траєкторії від всмоктувального патрубка до нагнетательному. Тим часом зміна обсягу і розрідження провокують подальше всмоктування речовини.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ І ПЕРЕВАГИ

Бронза, чавун і сталь - такі доступні матеріали виконання. Але незалежно від вашого вибору, агрегат порадує надійністю. Крім цього, такий насос відрізняється цілим переліком плюсів:

  • володіє відмінною самовсмоктуючий здатністю (до 8 м);
  • забезпечує відносно стабільний потік продукту на виході;
  • гарантує настільки делікатне перекачування, що структура навіть самих чутливих до зрушення речовин не постраждає;
  • здатний нагнітати солідне тиск;
  • вміє дозувати вміст завдяки пропорційному перекачування;
  • не вимагає частого обслуговування, а значить, і великих експлуатаційних витрат.

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Якщо коротко, то вона практично не обмежена. Якщо ж більш детально, то насос гвинтовий стане вигідним вкладенням для підприємств таких галузей, як:

  • Харчова. Для нього не стануть проблемою жири, овочева пульпа, мед, приправи, соуси, соки, сусло. Причому все це він готовий дозувати.
  • Косметична. Всілякі масла, креми, лосьйони, рідке мило і шампуні будуть перекачані без будь-яких складнощів.
  • Молочна. Сметана, йогурт, плавлений сир, а також молоко: звичайне і згущене.
  • Важка. Від фарб і латексу до антикорозійних хімікатів і кременистих суспензій - впораються з перекачуванням будь-якого вмісту. Як і з видаленням використаної мастила.
  • Меліорація і будівництво. Таким насосів можна довірити відкачування грунтових вод, і навіть високий вміст піску в річковій воді не завадить їм всмоктувати і забезпечувати достатній напір.
  • Водоочищення. Флокулянти, поліелектроліти, полімери - ці агрегати перекачають будь хімікати. Та й живити прес-фільтр теж цілком способи.

Отримайте гарантію впевненою і стабільної роботи за розумною вартістю. Вибирайте насосне обладнання, якому довіряє Україна і понад 60 країн по всьому світу.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.