Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Ринок мембранних насосів - глобальний прогноз до 2026 року

Ринок мембранних насосів - глобальний прогноз до 2026 року

Очікується, що до 2026 року світовий ринок мембранних насосів досягне $ 6 706,2 млн. Проти $ 4 177,5 млн, збільшуючись в середньому на 5,4% з 2018 по 2026 рік.

Мембранні насоси подвійної дії займають найбільшу частку ринку в сегменті перекачування. Транспорт рідини без протікання і підвищена ефективність відкачки сприяють зростанню ринку насосів з подвійною мембраною. Насоси одинарної дії користуються великим попитом в аплікаціях, що вимагають погружного і переносного устаткування. Вони можуть працювати насухо протягом довгих годин, без зносу конструкції.

Пневматичні насоси лідирують на ринку мембранних насосів. Невід'ємні особливості, такі як можливість перекачувати різноманітні рідини і низькі витрати на технічне обслуговування, пов'язані з використанням стисненого повітря, призводять до зростання ринку пневматичних насосів. Насоси з електричним приводом демонструватимуть відмінний зростання протягом прогнозованого періоду завдяки зростаючому попиту в харчовій промисловості і виробництві напоїв.

Використання в нафтохімії домінують в сегменті завдяки значному зростанню нафтопереробних заводів і збільшення споживання викопного палива в усьому світі. Управління стічними водами стане новим законодавцем моди в найближчому майбутньому через збільшення забруднення води, викликаного надмірним скиданням токсичних хімікатів промисловими підприємствами і дефіцитом запасів прісної води по всьому світу.

Азіатсько-Тихоокеанський регіон є лідером сегменту ринку мембранних насосів. Ключовими ознаками такого вражаючого зростання є розвиток промислового сектора і розширення нафтохімічної діяльності в море. Активна державна політика, прийнята такими країнами, як Індія, Японія і Китай, привела до збільшення попиту на споживчі товари у всьому світі.

Європа є другим за величиною ринком насосів завдяки зростаючому попиту на продукти харчування і напої і добре розвиненому нафтохімічному сегменту. Близький Схід і Африка будуть найбільш швидкозростаючим регіоном протягом прогнозованого періоду завдяки зростаючому попиту на викопне паливо як джерело енергії і розвитку інфраструктури для залучення туристів з усього світу.

Tapflo Group - один з головних гравців на ринку мембранних насосів.

Отже, ключові ознаки або властивості, що впливають на ринок:

  1. Вражаюче зростання в нафтохімічній і фармацевтичній промисловості.
  2. Зростаючий попит на різноманітні продукти стимулює зростання ринку продуктів харчування і напоїв.
  3. Зростання індустріалізації призвів до збільшення забруднення води і дефіциту запасів прісної води у всьому світі.

Джерело: Прес-реліз PR Newswire від 18 квітня 2019 https://markets.businessinsider.com/news/stocks/diaphragm-pumps-market-by-operation-mechanism-end-user-and-geography-global-forecast-to-2026-1028123032

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.