Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

ТОВ «ТАПФЛО» - лідер 2018 року в сфері промислових насосів в Україні.

ТОВ «ТАПФЛО» - лідер 2018 року в сфері промислових насосів в Україні.

Рік за роком офіційний представник шведської компанії Tapflo - ТАПФЛО Україна підтверджує своє лідерство в сфері перекачування будь-якої рідини.

Національний бізнес рейтинг України - ще одне джерело підтвердження ефективності роботи нашої команди. Компетентність наших фахівців з підбору обладнання та високу європейську якість промислових насосів преміум класу - найважливіші складові успішного постачальника насосів в Україні!

Чому ми успішні і знову визнані Лідером року?

Тапфло Україна - Лідер Року 2018

Досвід: Tapflo Україна - 15 років, а досвід бренду Tapflo в світі - більш 40 років. Безліч успішних кейсів в кожному куточку світу.

Нам довіряють: найбільші заводи і підприємства з різних сфер промисловості. Успішно реалізовані проекти з відомими світовими компаніями.

Будь-яка рідина: підберемо найкращий варіант для Вашого бізнесу, прокачаємо все: мало- і високов'язкі рідини, абразивні і містять включення, легкозаймисті та інші види..

Енергоефективність: наші насоси пройшли випробування і є безліч прикладів енергоефективності нашого обладнання. Економія енергії навіть до 70%.

До нас повертаються: фахівець, який встановлював наш насос, обов'язково продовжує співпрацювати тільки з брендом Tapflo. Досвід не з чуток.

Устаткування: простота конструкції - мінімум деталей, відповідно Ви купуєте насос на дуже тривалий період і без додаткового пакету запчастин. Девіз компанії: «Простота - це мистецтво».

Тест устаткування: якщо Ви сумніваєтеся - ми надаємо насос на випробувальний період. Тільки надійні насоси дають на тест і ми можемо собі це дозволити.

Висококваліфіковані фахівці: спеціально навчені і постійно підвищують кваліфікацію співробітники знають, що Вам запропонувати.

Тільки Лідер сфери може надати такий пакет переваг! Якщо ще є питання - замовте безкоштовну консультацію менеджера свого регіону - заповніть форму.

p.s. Є цікаве міжнародне дослідження, яке також підтверджує, що бренд Tapflo - один з головних світових представників промислових насосів в найближчі роки. Цікаво? Читайте тут.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.