Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

ТАПФЛО Україна підкорює різні вершини

ТАПФЛО Україна підкорює різні вершини

Цього року традиційна зустріч колег тапфловцев в липні відбулася в селі Микуличин (Івано-Франківська область) в оточенні величних гір і п'янкого чистотою повітря.

Микуличин - низькогірний кліматичний курорт, розташований в долині річки Прут і в той же час найдовше село в Україні, загальна протяжність якого 44 км.

Українській команді було дуже приємно присутність наших польських колег Магдалени Брожек і Мирослава Прусика, які відразу стали частиною Тапфло Україна.

Крім обговорення гострих питань, детальних аналізів важливої інформації і внутрішніх навчань, нам також важливо було досягти нашої спільної мети - колективно піднятися на гору. Одноденний похід на гору Хом'як (1542 метра) дозволив нам повністю насолодитися красою древніх Карпат і відчути дух єдності.

Річна зустріч команди ТАПФЛО Україна в Микуличин на горі Хом'як

 

Команда вкотре показала незвичайну згуртованість - величезні камені-валуни, стрімкі підйоми, мокрі і ковзаючі під ногами гілки дерев, відсутність прокладеної стежки, непрохідні хащі, вузькі проходи над урвищем, гірський струмок без балки і ще багато чого - було успішно пройдено, т .до. всі допомагали один одному і підтримували. Саме в таких ситуаціях і відчувається колективний дух і серце команди. З Хом'яка проглядається приголомшливий вид на Чорногірський хребет і з вершини можна спуститися прямо до Женецького Гуку - одному з наймальовничіших і повноводних водоспадів Карпат. Що ми і зробили після незвичайного спуску з підкореної гори. Однокаскадний 15-метровий водоспад Гук знаходиться в заповідному урочищі Женець на однойменній річці серед смерекового лісу і кам'янистих Горган. Як показав трекер на мобільному - ми, втомлені, але задоволені, пройшли 25 км і 114 поверхів. Деякі наші сміливці на наступний день після Хом'яка ще й підкорили Говерлу.

Більше фотографій ви можете побачити на нашій сторінці в LinkedIn: www.linkedin.com

Цілі досягнуті і сформовані нові - крок за кроком, і ми йдемо тільки вперед і тільки разом!

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.