Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

LEAP - це стрибок в енергетичну революцію

LEAP - це стрибок в енергетичну революцію

Глобальне потепління в даний час є однією з найбільш обговорюваних тем в світі. На всі галузі чиниться величезний тиск з метою зниження викидів парникових газів.

Для всіх, хто працює в насосної промисловості, кількість споживаної енергії може бути значною, незалежно від того, чи є ви невеликим підприємством з одним або двома насосами або великим заводом з сотнями насосів. Отже, якщо хтось скаже вам, що вашій компанії необхідно скоротити викиди парникових газів і енергію, яка споживається бізнесом, ми впевнені, що першим вашим питанням буде - «З чого почати?».

На щастя, Tapflo може надати вам енергоефективний насос, званий технологією LEAP (Low Energy Air Pump), який був розроблений для зменшення кількості енергії, використовуваної для роботи мембранного насоса. Фактично, заміна стандартного мембранного насоса на насос LEAP може заощадити до 70% енергії.

Після ознайомлення з доповіддю Комітету з питань зміни клімату щодо припинення викидів парникових газів в Великобританії до 2050 року ви, ймовірно, запитаєте, що саме може зробити технологія LEAP, щоб допомогти.

LEAP - це революційна технологія, розроблена для задоволення потреб будь-якого клієнта, який використовує на підприємстві пневматичні мембранні насоси. Ця технологія була розроблена для зниження енергії, необхідної для роботи пневматичного мембранного насоса, що знижує витрати на електроенергію.

Оскільки стиснене повітря може бути дорогим, ви, ймовірно, задається питанням, як можна заощадити до 70% енергії !? Мембранний насос буде працювати за тими ж принципами роботи, що і стандартний мембранний насос, але те, що відрізняє LEAP від стандартного насоса AODD, це центральний блок, який був розроблений, щоб зменшити тертя в повітряному клапані, а отже, і зменшити втрати тиску повітря . Початкове робочий тиск стандартного промислового мембранного насоса становить 1,2 бар, в той час як технологія LEAP має початковий тиск всього 0,2 бар, що є суттєвою різницею.

Технология LEAP

 

Технологія LEAP так хороша, як здається?

Ось 5 причин «ЗА»:

  1. Технологія LEAP не тільки доступна для пластикових, металевих і гігієнічних мембранних насосів в лінійці насосів. Також вона може бути модифікована для мембранних насосів Dellmeco і Almatec.
  2. По всьому світу LEAP технологія продається через мережу постачальників насосів і була успішно впроваджена в багатьох компаніях.
  3. Технологія LEAP забезпечує користувачів мембранних насосів системою контролю якості; насос записує кожен цикл під час роботи насоса, що означає, що технологія може використовуватися для автоматизації та може бути запрограмована на відключення після завершення завдання.
  4. Низький робочий тиск LEAP призводить до зниження рівня шуму в порівнянні зі стандартними мембранними насосами, які відомі своїм шумом.
  5. Центральна секція LEAP використовує повітряний клапан, розроблений зі збільшеним терміном служби, здатний працювати з надлишком в 200 мільйонів циклів.

Не вірите?! Технологія була незалежно протестована великим виробником кераміки в Америці. Насос з технологією LEAP споживав всього 0,103 Нм3 / хв у порівнянні зі стандартним мембранним насосом, який споживав 0,167 Нм3/хв. Компанія виявила, що якби вони обміняли свої 40 мембранних насосів на насоси з технологією LEAP, вони могли б заощадити близько 60% свого енергоспоживання. Це аргумент!


Источник: https://fluidhandlingpro.com/leap-into-an-energy-revolution

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.