Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

НОВИНИ TAPFLO

 

Мембранные насосы с электроприводом EODD

Tapflo представляє абсолютно нову серію мембранних насосів, на цей раз з електричним приводом - інноваційний, більш екологічний підхід до традиційного пневмопривідного мембранного насоса.

Насоси EODD можуть перекачувати рідини при температурі до 110 ° C і витраті до 220 л / хв. Всі насоси Tapflo виготовлені з високоякісних матеріалів і підходять для хімікатів, застосовні в промисловості обробки поверхонь, целюлозно-паперової промисловості, водопідготовки і очищення води і широкого спектру гігієнічних застосувань. EODD ідеально підходять для застосувань, де потрібна низька пульсація, або в якості енергозберігаючої альтернативи пневматичним мембранним насосам.

ТАПФЛО Украина покоряет разные вершины

Цього року традиційна зустріч колег тапфловцев в липні відбулася в селі Микуличин (Івано-Франківська область) в оточенні величних гір і п'янкого чистотою повітря.

Крім обговорення гострих питань, детальних аналізів важливої інформації і внутрішніх навчань, нам також важливо було досягти нашої спільної мети - колективно піднятися на гору. Одноденний похід на гору Хом'як (1542 метра) дозволив нам повністю насолодитися красою древніх Карпат і відчути дух єдності.

Більше фотографій ви можете побачити на нашій сторінці в LinkedIn
www.linkedin.com

Цілі досягнуті і сформовані нові - крок за кроком, і ми йдемо тільки вперед і тільки разом!

Тапфло Украина - Лидер Года 2018

Рік за роком офіційний представник шведської компанії Tapflo - ТАПФЛО Україна підтверджує своє лідерство в сфері перекачування будь-якої рідини.

Національний бізнес рейтинг України - ще одне джерело підтвердження ефективності роботи нашої команди. Компетентність наших фахівців з підбору обладнання та високу європейську якість промислових насосів преміум класу - найважливіші складові успішного постачальника насосів в Україні!

Чому ми успішні і знову визнані Лідером року?

Очікується, що до 2026 року світовий ринок мембранних насосів досягне $ 6 706,2 млн. Проти $ 4 177,5 млн, збільшуючись в середньому на 5,4% з 2018 по 2026 рік.

Пневматичні насоси лідирують на ринку мембранних насосів. Невід'ємні особливості, такі як можливість перекачувати різноманітні рідини і низькі витрати на технічне обслуговування, пов'язані з використанням стисненого повітря, призводять до зростання ринку пневматичних насосів. Насоси з електричним приводом демонструватимуть відмінний зростання протягом прогнозованого періоду завдяки зростаючому попиту в харчовій промисловості і виробництві напоїв.

Tapflo Group - один з головних гравців на ринку мембранних насосів.

Ключові ознаки або властивості, що впливають на ринок:

  1. Вражаюче зростання в нафтохімічній і фармацевтичній промисловості.
  2. Зростаючий попит на різноманітні продукти стимулює зростання ринку продуктів харчування і напоїв.
  3. Зростання індустріалізації призвело до збільшення забруднення води і дефіциту запасів прісної води у всьому світі.

LEAP – это прыжок в энергетическую революцию

Глобальне потепління в даний час є однією з найбільш обговорюваних тем в світі. На всі галузі чиниться величезний тиск з метою зниження викидів парникових газів.

Для всіх, хто працює в насосної промисловості, кількість споживаної енергії може бути значною, незалежно від того, чи є ви невеликим підприємством з одним або двома насосами або великим заводом з сотнями насосів.

Отже, якщо хтось скаже вам, що вашій компанії необхідно скоротити викиди парникових газів і енергію, яка споживається бізнесом, ми впевнені, що першим вашим питанням буде - «З чого почати?».

На щастя, Tapflo може надати вам енергоефективний насос, званий технологією LEAP, який був розроблений для зменшення кількості енергії, використовуваної для роботи мембранного насоса.

Фактично, заміна стандартного мембранного насоса на насос LEAP може заощадити до 70% енергії.

Подобрать насос - prom.ua

Підбір промислового обладнання нелегкий процес. Щоб Ваш насос працював ефективно необхідні глибокі технічні знання, розуміння процесів виробництва. Ще треба мати у своєму розпорядженні детальну інформацію про те, який насос був встановлений раніше (якщо це заміна), а також бажано знати все про рідини, яку Ви плануєте перекачувати

Найкраще, щоб підбором обладнання займався досвідчений технічний фахівець, який спеціально цього навчався і постійно підвищує свою кваліфікацію на заводі-виробнику.

 

 

Так, Ви можете самі підібрати мембранний насос

Годовая встреча команды ТАПФЛО Україна в Карпатах.

У команди ТАПФЛО Україна є традиція - зустрічатися в першому кварталі на свіжому повітрі в оточенні хвойних лісів, гір і снігу десь в Західній Україні.

Більше фотографій ви можете побачити на нашій сторінці в LinkedIn
www.linkedin.com

 

 

 

Зробіть 2019 рік - без витоків і без простою - качайте насосами від Tapflo!

Новые FT фильтры

Tapflo оголошує про випуск нового пластикового відцентрового насоса для агресивних рідин, що містять тверді частинки.

Нові компактні і надійні, механічно герметичні відцентрові насоси пропонують коректне рішення для рідин, що містять тверді частинки. Оскільки з боку рідини немає металевих деталей, насоси ідеально підходять для перекачування і циркуляції хімічних речовин в промисловості, особливо в промисловості обробки поверхонь.

Новые FT фильтры

Tapflo надає вам надійні рішення, які підвищують якість і безпеку ваших процесів фільтрації.

FT фільтри розроблені для роботи в різних додатках, де якість процесу часто залежить від фільтраційної ванни. Оскільки існує багато небезпечних речовин, вкрай важливо забезпечити безпечне поводження з цими хімічними речовинами.

ТАПФЛО Україна - офіційна сторінка LinkedIn

Приєднуйтесь!

https://www.linkedin.com/company/tapflo-ukraine/

Раді будемо разом обговорити:

  • питання ефективного перекачування будь-якої рідини на Вашому підприємстві;
  • приклади вже готових рішень на підприємствах як України, так і за кордоном;
  • нові енергоефективні технології перекачування рідин від TAPFLO GROUP;
  • видео-обзоры от Академии TAPFLO;
  • брошури компанії по кожному типу продукції;
  • новини компанії і партнерів!

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.