Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Блог


Насос для перекачивания глицерина

Насос для перекачування гліцерину: сфери застосування та як правильно вибрати

Гліцерин або гліциловий спирт — корисна речовина, що дуже широко використовується в різних сферах: медицині, фармації, косметології, харчовій промисловості, виробництві косметики. Отримують його з рослинних жирів чи хімічно, але незалежно від різних способів виробництва, його властивості залишаються ідентичними.



Центробежные насосы

Одноступінчасті та багатоступінчасті відцентрові насоси: переваги та недоліки

Відцентрові насоси — найпоширеніший в Україні різновид насосного обладнання. Їх популярність пояснюється високою продуктивністю, надійністю та широкими можливостями застосування. Такі агрегати використовуються в харчовій, нафтопереробній, металургійній, хімічній промисловості, організації систем водопостачання та водовідведення, а також у багатьох інших сферах.



Насос для хлебзавода

Промислові насоси для хлібопекарської промисловості: типи, які вибрати

У хлібобулочному та кондитерському виробництві таке обладнання використовується для транспортування тіста, солоду, дріжджових мас, помадки, різних олій, жирів та крему. Усі продукти мають різну щільність, в’язкість та склад. Саме від цих показників потрібно відштовхуватися під час вибору насоса насамперед.



Сода каустическая

Насоси для каустику (каустичної соди): характеристика та сфера застосування

Каустик (каустична сода, гідроксид натрію або їдкий натр) — це хімічна неорганічна сполука, найпоширеніший луг. У сухому вигляді є порошком білого або жовтуватого кольору. У різних виробництвах використовується переважно у вигляді розчину з концентрацією 50%



вязкость жидкости



В’язкість рідини та її вплив на насосне обладнання


Під час вибору підхожого насоса для перекачування будь-яких речовин, серед інших характеристик, обов’язково враховується їхня в’язкість.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.