Tapflo

ТОВ "Тапфло Україна"

БРОШУРИ ТА ІНСТРУКЦІЇ

Блог


Как выбрать промышленный насос один раз и надолго?



Промислові насоси високого типу


Промисловий насос високого тиску - неодмінна частина комплексу, який робить тиск і як наслідок потужний натиск води. Їх ставлять як основне формування для боротьби з брудом і іржею, мийки, прирізки та інших маніпуляцій, які можливі. Установки мають функціональні технічні відмінності.


Насоси для перекачування хімічних рідин


Насос для хімічно агресивних рідин за способом дії схожий з відцентровими механізмами. Хімічні насоси відрізняються в особливостях виконання поверхні робочої частини. В результаті насоси для перекачки хімічно агресивних рідин працюють з речовинами, з якими не впорається традиційні моделі.


Насоси харчові: особливості механізмів і переваги використання


Насоси харчові - промислові агрегати, які застосовуються, щоб швидко і ретельно перекачати харчові середовища: воду, соки, соняшникову олію та інше. Найбільший попит такі механізми мають в харчовій промисловості, особливо затребувані в кондитерській, косметичної та молочної.


Промислові дренажні насоси


Промислові дренажні насоси активно встановлюються при налагодженні безперервного робочого процесу на машинобудівних, гірничодобувних підприємствах в Україні, при осушенні водойм, а також при переміщенні рідин різноманітного призначення. Основні характеристики агрегатів такого типу - високі показники потужності і продуктивності. Крім того вони здатні до перекачування в'язких і сильно забруднених речовин.


Насоси для в'язких рідин


Застава прибуткової роботи виробничого підприємства складається з двох основних складових - кваліфікованого персоналу і якісного високопродуктивного обладнання, зокрема насосів. Насос для в'язких рідин обов'язково встановлюють і використовують при виробництві фармацевтичних, молочних препаратів, їжі, косметики, винного сировини, перегонці нафти і нафтопродуктів. Досить складні агрегати складають основну частину процесу.

О Tapflo: Tapflo Group є незалежною сімейною компанією, європейським виробником та світовим постачальником пневмопривідних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового обладнання. Представництва компанії Tapflo успішно працюють у більш ніж 30 країнах світу, а дистриб'ютори нашої продукції – у більш ніж 45 країнах світу.